A 2010 és 2014 között várható Fidesz-kormányzás alapvetően két szakaszra lesz osztható Kéri László politológus és Stumpf István, a Századvég Alapítvány elnöke szerint; az első évet a gazdasági válságból való kilábalás tölti majd ki, ezután megindulhat a gazdaság dinamizálása 2011 második felétől, amelynek során munkahelyeket teremtenek és az ország növekedési pályára áll. A két politológus ezt a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének keddi, budapesti konferenciáján állapította meg egybehangzóan.

Forrás: ithink.hu
Feltöltő: iThink
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
És reggel lett................................
inkvi
@gyulabors: Megyünk kapálni!

@orogordog: Felébredtél: barátom!
csutak
Két fázis az lesz:
1, bukta a választást a fidesz
2, síró rívó fideszesek búcsúztatják vezérüket...
Január
Most előlegezzük meg a Fidesz győzelmet, ami nem lesz túl magas kb. 44%. Tehát koalicióra kényszerülnek valakivel. Az ellenzékük tényleg nem lesz olyan, mint régen, mivel elég jó példát mutattak ellenzéki szerep cimen a jövőbeni ellenzéknek.
Az estleges semmittevésnek meg lesz a magyarázata, korlátozott mozgástér - az IMF szerződések és az MSZP 8 éves regnálása - miatt, lesz ám visszamutogatás jócskán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.