Az MSZP-re való voksolástól óvta a baloldaliakat Tamás Gáspár Miklós, aki szerint Gyurcsány Ferenc egy jobboldali gazdaságpolitikát valósított meg. Tenner György ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, az MSZP-ben rasszista vonásokat vél felfedezni.

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@kacsa0707: Hány éves vagy? , hogy te tud mi mennyire ismerjük a tötrénelmet. Mi benne éltünk de te szerintem még nem.
szaboria
@kacsa0707: Kedvesem foglalkozz magaddal, mert itt ezt nem türjük el.
furfang
Azért nem kell feltétlenül rasszizmust kiáltani minden esetben, ha egy nemzet védené a saját tagjait, kultúráját, hazáját. Érdekes módon a szlovákok nem kerültek ebbe a kategóriába, pedig a cigányokkal igencsak nem bántak kesztyűs kézzel. A magyarokkal is packáznak és a beolvasztásukra törekszenek, igaz nem faji, de nemzetiségi alapon.Őket maximum nacionalistának mondják, minket meg rasszistának. Vajon mi lehet az oka a kétféle megítélésnek?
szaboria
@kacsa0707: Elöször is milyen jogon feltételezed rólam amit a 12.59 hozzásolásodban irtál. Ha többet akarsz valakiről meg tudni meg nézheted a hozzá szolásoknál,vagy a profiljánál ,mert én vállalom önmagam de aki egy sort sem ir máagáról az nem igaz ember a számomra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.