Aligha lehetséges tehát elképzelni a csendes, méltóságteljes visszavonulást, hiszen az igazságszolgáltatás láthatóan nagyon kíváncsi a BKV-nál történtekre. Fél évre leállhat a metróépítkezés; Demszky Gábor szerint Orbán Viktor kézrátétellel megoldja a fővárosi költségvetési gondjait; a főpolgármesterhez egyre közelebb kerül a BKV-botrány.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zenei
demszky elvtársnak nem lesznek nyugdíjas gondjai: cellába vele élete utolsó napjáig!!!!
luciferi
@zenei: majd kiszabadíccsák mint a Táncsicsot! Majd figyejj csak!
luciferi
@zenei: ja, és nem is azok akikre gondolsz!! Hopika!!!!
zenei
ez a faszi ( demszky ), a világon semmihez nem ért , 3/3 as ügynöknek jelentkezett az egyetem elvégzése után, de érdekes hogy oda sem kellett! ehhez már igazán "nagytudásúnak" kellett lennie!!! Úgy tűnik, hogy már akkor is érezték belőle a beválogató elvtársak, hogy köpönyegforgató! ..de miért is kellett a rendszerváltás óta 20 év ahhoz, hogy végre ezt a nagymutyi korrupt szobrot leleplezzék?...és még mindig talpon van!!!!
feketeözvegy
@zenei: ugye nem egészen így gondolod? A börtönt az adófizetők pénzén tartják fenn.......legyen a politikusoknak egy külön részleg, amit nekik kell finanszírozni
zenei
...jújj ez a gondolat nagyon tetszik! igen, így igaz, saját pénzükön kell ezt a kótert fizetni mindegyik rabló politikus gengszternek!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.