Nem hitt a szemének Balogh Imréné, amikor kézbe vette a 112 ezer forintos gázszámlát, melyet az E. ON Zrt. küldött ki neki. A 79 éves asszony azóta is gyakran elsírja magát, ha ránéz a csekkre, ennyi pénzt ugyanis nem tud kifizetni havi 59 ezer forintos nyugdíjából.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Bizony itt lenne az ideje annak is,hogy a tv-s szereplések helyett a lakosság érdekében fejtené ki áldásos tevékenységét a Gazdasági Versenyhivatal, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és annak megyei, városi szervezetei,a bíróságok,rendőrség és minden más hatóság! Itt lenne az ideje a látványtervezés befejezésének, az emberek állami szinten kialakított és fenntartott szenvedéseinek megszüntetésének, a kilakoltatások végleges,törvényi szintre emelt megszüntetésének,mivel a nemfizetések jelentős részéért az állam felel, az általa kialakított és mesterségesen fenntartott munkanélküliség számának emelkedése miatt!Itt az ideje annak alapos vizsgálatának, hogy egyes családok - sajnos sok van ilyen - miért is nem tudják részleteiket,szolgáltatási számláikat fizetni, mert egyáltalán nem biztos az, hogy szándékos nemfizetésről van szó! Csak komoly és alapos vizsgálat után engedje meg a törvény a kilakoltatást és azt is csak szándékos nemfizetés esetén.Ez nagyon könnyen vizsgálható, tessék egy demokratikusnak mondott országban ennek megfelelően cselekedni és eljárni.Húsz év után épp itt az ideje ennek!!
wounton
Rablás ami itt folyik. A áramszolgáltatók is törvényellenes emelést követően több milliárdot nyúltak le a fogyasztóktól. Ez kiderült, erre a kormány mit mondott? Hogy utalják át a krízisalapba. B+. Nekem is jól jött volna az a ~4000 forint amit visszakaptam volna (abból amit befizettem).
inkvi
Még kettőt pislantunk és már nem is lesz sokkoló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.