Az MSZP "tankjai" közül Hagyó Miklósra már rádőlt a BKV, de a pártbéli ősrivális, Szekeres Imre honvédelmi háttérországát is korrupciós ügyek rongálják. E katonai cégek - hasonlóan a fővárosiakhoz - politikai kádertemetőként működnek. A legméretesebb pénzeszsákokra például Nagy Imrét, a KISZ KB utolsó első titkárát, illetve kiérdemesült kisgazdákat ültettek.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@furfang: Légyszíves néhány szót ejteni a fideszes Selmeci szenátorról is a Grippen ügy kapcsán!
:-))
Tudod van az a közmondás a szálkáról, meg a gerendáról!! :-)))
marlin
@kevijeni: Én már hónapok ótaa mondom, hogy a Fidesz-es tróger ugyanolyan tróger, mint a többi, de nem akarja érteni!! :-))
Nem lenne gond, ha csak a töpörtyűs pogácsáért járna a körökbe!! :-))
inkvi
@marlin: Én is elmajszolgatnám a pogácsa-zabáló elvtársnővel az ingyen (mi fizettük) pogikat!
marlin
@inkvi: Már megint lefejelted, mint a vak bálna a tartályhajót!! :-)
A pogácsa kínálgatása a polgári körös szeánszokon divat, és agymosás közben majszolják a delikvensek!! Majd jönnek és csacsiságokat irkálnak a falra!! :-))
Eddig úgy tudtam, hogy a pogácsát grátisz adják, te tényleg fizetsz érte??
marlin
@inkvi: El ne felejtsem, a töpörtyűs pogácsát meg ne keverd össze a Vona pogácsájával!! :-)))
1951
#marlin ma, 15:45 : Láttad azt a TV-s felvételt, amikor a volt szociális és munkaügyi miniszter asszony majszolta a pogácsát, közben beszélt.Azt bizonygatta, hogy "azok más tv-sek, más riporterek"!Hogy gyerekszobája nem volt ennek a nőnek,az egészen biztos,ennyire primitív megjelenése kevés kormányzati embernek volt, az egészen biztos!Sajnos az a baj,hogy ebben az országban még mindig sok olyan primitív ember van,mint az a nő volt!Ezért lehetett ebben az országban 8 éven keresztül megtenni azt, amit meg is tettek!Remélem, hogy a kormányváltás után vissza is rakatják azt a 4-5 ezer milliárd forintot,amit a jelzett időszak alatt kivettek az államkasszából!Ha ne mrakják vissza, akkor minimum 10 év börtön az állam kifosztása címén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.