A gazdaságilag aktív lakosság jelentős többsége (69 százalék) nem érzi magát biztonságban a jelenlegi hazai egészségügyi ellátó rendszerben, biztonságérzetük még romlott is az elmúlt 12 hónapban, s több mint kétharmaduk hajlandó lenne előre kiszámítható többletköltséget is elviselni annak érdekében, hogy időben, megfelelő minőségű egészségügyi ellátáshoz jusson.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@kir: (tegnap 12:35)
Szerinted, aki felhívjí a figyelmet, hogy sok a szegény vagy a szegénység peremén élő az országban, aki nem tud fizetni orvosának a VIZSGÁLATÉRT, az pejoratíve "átment szociba"?
Azért emeltem ki a "vizsgálatért" szót, mert nem a dokinál gyógyul az ember, hanem attól, hogy megfizeti a gyógyszer árát! - aztán a doki utasítása szerint be is szedi! Persze, ha úgy nézem, nem kell évekig betegeskedni és tablettákra költeni, a kötél egyszeri befektetés és minden betegséget megszüntet. Szerintem kellően átgondolatlanul azt hangoztatjátok: akinek nincs pénze dokira+gyógyszerre, ne vegye magának azt a bátorságot, hogy megbetegszik!
Akik most az orvosok keresetét keveslik, azok közt sok olyan van, aki szavazatával elvette tőlük a "vizitdíjat". Ha a vélemény megváltozott, tessék beismerni, mert anélküli a más vélemény hangoztatása: köpönyeg-forgatás!
bigyibogyo
@gondolkodo: Sosem fogják belátni, hoyg a "3 igen" egy óriási tévedés volt, és az rántotta ki a szőnyeget az MSZP alól. Persze a Viktor célja pont ez volt.
Én csak a legnyilvánvalóbbat szoktam emelgetni: Biztos jó érzés minimálbérből más gyerekének pár éves bulizását finanszírozni
batukán
@gondolkodo: A vizitdíj bevezetése egy szükséges rossz volt, a kivezetése meg nem hozott annyit a konyhára a Fidesznek, mert ha hatalomra kerül valamilyen megoldásra ő is rá lesz kényszerítve és valamilyen formában az emberekre is hárítani a költségekből. Ne pálinkafőzdét akarjon Orbán legalizálni, hanem az alkohol árát felvinni az egekig, a cigeretta árát szintén, mert ez a kettő tönkre vágja az embert és odaadni az egészségügynek a magasabb különbözetet. Aki egészséges életmódot folytat, annak is úgy kell fizetni, mint aki önromboló életet él. Sehol nincs pénz a világon most ezután a válság után, miért éppen nálunk lenne mindre pénz, ezt csak a hülyék képzlik így.
bigyibogyo
@batukán: Azért az alkohol kis mértékben gyógyszer :)
Kis vörös bor lefekvés előtt...
Persze részemről akár csillagászati ára is lehet az alkoholnak is amennyit iszom. Ciginél kifejezetten örülnék neki.
csutak
@batukán: Márpedig ha lesz vizitdíj Viktoréktól, azonnal kampányolok és ellen népszavaztatok!
Miért ne legyek én is demagóg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.