Megvette a magyar csodaló, Overdose tulajdonjogának 50 százalékát öt magyar nagyvállalat. Demján Sándor szerint a lépés a nemzeti összefogást szimbolizálja, Overdose nemzeti kincs, Magyarország sikerét mutathatja meg a világban. Az Euroinvest, az OTP Bank, a Közgép, a Mol és a CIG Pannónia Biztosító megvette az eddig Mikóczy Zoltán tulajdonában levő Overdose tulajdonjogának 50 százalékát - jelentette be pénteken az öt cég és a lótulajdonos. Az eseményen ott volt az Eurosinvestet vezető Demján Sándor, Németh Miklós a Közgép Zrt. vezérigazgatója, Járai Zsigmond, a biztosító felügyelőbizottságának elnöke, Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója és Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
S a másik felét feltöltik szaláminak ?
szaboria
A cim hibás , mert nagy vállalkozók vették meg.
varadipal
Eleje, hátulja? Nem borulnak fel az istállókban a fél lovak? Most a virsli ára felmegy, vagy leesik, hogy ilyen drága lóból készül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.