Jó döntés volt egy évre válságkezelő kormányra bízni Magyarország vezetését, és nem kiírni az előrehozott választásokat - mondta Mesterházy Attila, miután találkozott Jeórjiosz Papandreu görög kormányfővel. A megbeszélések témája a válságkezelés volt, miközben a pénzügyi csőd szélén álló Görögország megsegítéséről ma dönthetnek az eurózóna pénzügyminiszterei.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
petmail13
Ha jól megfigyelitek a Fidesz sose volt azon, hogy előrehozott választások legyenek, persze mert az neki nagyon nem lett volna jó ilyen válságkezelést végigcsinálni, hogy jól megutálja a nép. Ezért is utálja a Fideszt a jobbik, hogy nem harcolt eléggé az előrehozott választásokért
petmail13
@kevijeni: Persze a politika sajnos erről szól :(
csikknorisz
@petmail13: Ezt a hasonlatot akartam en is irni. Gazdasagosabb a tuzet megelozni, mint hagyni hogy leegjen minden, aztan mar a tuzoltok is csak a csupasz falakat tudjak megmenteni. Volt 7 evuk, hogy megelozzek. Nem tettek meg. Es most azert verik a melluket, hogy az utobbi egy evben szellel szemben pisalva probaltak eloltani.
luciferi
@petmail13: akkor miért szeressük az egyiket, és miért utáljuk a másikat? Végül is tök egyformák! Na, ezért nézem én a hálóvonalról a meccseket!:))
petmail13
@kevijeni: Sajnos ez igaz a politika nagyon egyforma csúnya dolog, most tanulom épp, hogy a politika a közhatalom megszerzése az elsődleges célja.
luciferi
@petmail13: és megtartása, bármi áron! Majd figyeld csak az elkövetkező éveket is! Ugyanolyan lesz, mint a mögöttünk hagyottak!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.