Eltávolítják Esztergom város utcáiról a Jobbik plakátjait. A munkát az önkormányzati tulajdonban levő Zöld út Kft alkalmazottai végzik. Információink szerint a párt hirdetéseinek letépésére hétfőn személyesen Meggyes tamás fideszes polgármester adott utasítást. Megpróbáltunk az önkormányzati cégtől felvilágosítást kérni, ám a hivatalosan megadott telefonszámon nem sikerült őket elérnünk. http://www.youtube.com/watch?v=T9S3pi7fptY

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@kevijeni: Inkább a Györgyi óta!! :-))
szaboria
@kevijeni: A nagy meghallgatáskor már biztositották neki az ujabb négy évet mint ogyképviselő ha netán öszel nem sikerülne nyerni mint polgármester.A volt fönkömet is azért nyugdijazta az ügyészség 1999-ben ,mert nemet mert mondani az elsikáláshoz.
luciferi
@marlin: @szaboria: eljő a szép új világ, ahol az egyenlőknél lesznek még egyenlőbbek. Az új hatalom támogatásával. Akkor mennyiben lesz más, mint a régi??????
balage
Érdekes, hogy egyikötök sem veszi észre, hogy villanyoszlopról, elektromos dobozról, közlekedési lámpák oszlopairól stb... szedik le a plakátokat. Szedjék le az összes illegális helyre kirakott plakátok, egyet értek.
Persze szedjék le más pártokét is, akik nem a közterületre ideiglenesen kihelyezett hirdetési felületekre ragasztanak, vagy vásárolt felületekre.

Rühellem, hogy emberek, cégek, pártok teleragasztják még a házak oldalát is, pedig az MAGÁNbirtok. Nem kímélik a boltok üvegablakait sem, de még a kukákat is...
bigyibogyo
Barikádon 3* hazudtak LMP-vel kapcsolatban, 1* MDF-fel kapcsolatban
Franc nem hisz már nekik. Tudják, hoyg bajban vannak, nagyon kevesen akarnak rájuk szavazni, hazugságokkal próbálnak köztudatban maradni... Mikor nyílik ki végre az elvakult Jobbikosok szeme is,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.