Gyurcsány Ferenc szerint ha a Fidesz kerül kormányra, akkor mindaz, amit ők adtak az elmúlt években a szocialistáknak, azt nem háromszor - mint Ludas Matyi -, hanem huszonháromszor fogja majd nekik visszaadni a Jobbik.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarszív
"az országot sebzi meg":
Hahh, már vérzik az ország évek óta Fletóka! Kik miatt is?
Ha nem tetszik el lehet menni! Igaz???

Nemezis
Azért kiváncsi lennék egy Fidesz-MSZP koalicióra hahahaha. Amikor Fletó, Viki vállát átöleli, és együtt eneklik az Internacionálét. Na ez érdeles lenne.
bigyibogyo
@magyarszív: És ha hibázott az MSZP a Fidesznek még jobban rákellet kontrázni? vagy mit akartál mondani?
De ugyanez tovább, ha hibázik a Fidesz a Jobbiknak nem tovább kell majd rontani a helyzetet. Gyurcsány pont ettől az újabb destruktív ellenzéki politizálástól tart.
De ehhez már értő olvasás kell.
Nemezis
Na látom, Fleto már kezd elfogadható lenni, már oda kell figyelni arra amit mond. hahaha
Dr.luigilongo60
Nyikos László elmondta, hogy 1989 őszén kérték fel, hogy vállalja el a számvevőszék alelnökségét. Itt 2002-ig dolgozott. Ezután kereste meg a Jobbikot és ajánlotta fel a tapasztalatait, de nem kért párttagságot, mert a hetvenes évek végétől egészen annak megszűnéséig az MSZMP tagja volt.

Egy állami vagyonkataszter elkészítését sorolta első teendői közé Nyikos László, a Jobbik pénzügyminiszter-jelöltje, akit a párt sajtótájékoztatóján mutatott be Vona Gábor elnök. Az Állami Számvevőszék volt alelnöke az általa felvázolt teendők közül elsőként egy állami vagyonkataszter elkészítését említette, amely megmutatná, hogy hány hektár rétje, földje, nemzeti parkja és mennyi ingatlanja van az államnak Magyarországon és külföldön. Hozzátette, hogy hasonló leltárt kellene készíteni az államadósságról.

Nyikos László elmondta magáról, hogy a rendszerváltás előtt többek között a mai APEH jogelődjének, az Ellenőrzési Főigazgatóságnak is helyettese vezetője volt. Később részt vett a szakszervezeti mozgalomban, majd 1989 őszén kérték fel, hogy vállalja el a számvevőszék alelnökségét. Itt 2002-ig dolgozott. Ezt követően kereste meg a Jobbikot és ajánlotta fel a tapasztalatait. Kitért arra is, hogy nem kért párttagságot, mert a hetvenes évek végétől egészen annak megszűnéséig az MSZMP tagja volt.

lópicigáspár
Sajna igaza van! Ebben a fene nagy magyar politikában egy a lényeg: az ellenzék minden megnyilvánulásában gátolja, és ellenezze még az esetlegesen jó javaslatok végrehajtását. Ezért tartunk itt ahol vagyunk. Örökös kötélhúzás csak az a kérdés mikor szakad el a kötél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.