100 kérdést intézett a Lehet Más a Politika Orbán Viktorhoz, a Fidesz elnökéhez, hogy végre kiderüljön, mire készül a legnagyobb ellenzéki párt, ha kormányra kerül. A 100 kérdést tartalmazó mintegy 20 méter hosszú ívet Schiffer András, az LMP országos listavezetője a budapesti Fidesz-székház kapujára tűzte ki. Mint Schiffer elmondta, megfejtettük a Fidesz választási szlogenjét: Csak a Fidesz nem áll ki nyilvános vitára más pártok képviselőivel, Csak a Fidesz bujkál a választók elől és Csak a Fidesznek nincs számon kérhető programja. Itt az idő színt vallani, itt az idő, hogy a Fidesz végre nyilvánosságra hozza, mit kíván tenni kormányon. Felnőttnek kell nézni a választókat – mondta Schiffer – ezért nem elég kiállni egy számon kérhető programmal, de vállalni kell az elképzelések és vélemények ütköztetését a széles nyilvánosság előtt is. Végtelenül cinikusnak tartjuk Szíjjártó Péter mai nyilatkozatát, mellyel elütötte az LMP hatpárti vitára való felhívását. A választóknak még április 11. előtt kell tudniuk mérlegelni, kinek adják a voksukat, még az első forduló előtt lehetőséget kell számukra biztosítani, hogy valódi alternatívák közül választhassák ki, ki kerülhessen kormányra és a parlamentbe. Schiffer András 100 órát adott Orbán Viktornak a kérdések megválaszolására.

Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarszív
@bigyibogyo: Ma annyira vicces jelenetnek voltam szemtanúja :)
Reggel piacozás közben, egy LMP-s aktivista kezembe nyomott egy szórólapot. Na nem is ez volt a vicces, mert megnéztem, megköszöntem, majd kihajítottam a kukába. Volt ennél egy sokkal izgalmasabb! Egy "biztosan nem" lopásból származó karórát próbált egy roma ember az aktivistára sózni. Kisebb huza-vona lett belőle:) Segíthetett volna beintegrálódni az aktivista az embernek, hogy bizony ez nagyon nem szép dolog, de inkább agresszíveskedett vele.
Hol maradt a szép szó?? Pont egy LMP-s aktivistától nem várta volna az ember!
Csizmás Kond

Nem válaszol....pedig most lenne alkalma, mert lehet többé nem kérdezik :)
bra048
Ha megválasztják, akkor tényleg már Ő fog kérdezni ! Ez az utolsó lehetőség!
bigyibogyo
@magyarszív: Messze nem übereli a szó szerint habzó szájuk Jobbikos aktivistát. Kb annyin múlt, hogy nem jött nekem, hogy tudja mielőtt megmozdul széttépem.
Különben nem lopják azokat amit seftelnek, vám nélkül hozzák be környező országokból. Adót csalnak csak. Ahogy Te is mikor nem kérsz számlát valahol.
Csak, hogy megnyugtassalak, ha engem zaklatnak Én sem szépen küldöm el. Ha első (szép) szóra nem érti, másodjára úgy jelzem, hogy zavar a jelenléte, hogy biztosan megértse. Te talán nem így teszel? És miért gondolod, hogy egy LMP -snek mindent el kell tűrni?
bigyibogyo
@magyarszív: ezekre tudsz válaszolni?
Ami a tétel: magasabb adókat vetnek ki a multikra. Ami a következmény: multik keresnek olyan országot ahol magasabb profitra tehetnek szert. Tetszik, nem tetszik ez így van. Persze van a Jobbiknak tere erre az esetre. Az a pár 10000 betanított munkás kap munkát a mezőgazdaságban.
1. probléma: hol szállásolják el a városból kirajzó családokat?
2. probléma: ahol csak a egyik szülő veszíti el a munkáját elszakítják a családokat?
3. probléma: a kézzel termelt termény előállítása sokszorosa a géppel termeltének. Hol fogják eladni?
4. probléma: ha géppel termelnek, hogy piacképes maradjon mit csinál a sok munkanélküli?

Azért szedtem ilyen szépen pontokba, hogy könnyebben tudj rá válaszolni.
Ha ezen túl vagyunk majd jön a következő értelmetlen Jobbikos hülyeség.

Ha nem tetszik a téma, másik Jobbikosban is ott van, válaszolj ott. Már ha tudsz
Waqtik
Sima ügy : ezek azért nem beszélnek programról , azért nem vitáznak , mert így később nem lehet rájuk mondani azt , hogy becsaptak - hazudtak stb .Ez utóbbit azonban látatlanban is mondhatjuk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.