Az viszont engem szomorít el, hogy felnőtt, érettségivel rendelkező embereknek alapvető fogalmuk sincs az állam működéséről. Itt most mindenki csodavárásban van. Azt hiszik, hogy április 18. után 1-2 nappal jön a Kánaán. Vagy valami hasonló.

Forrás: durva.blog.hu
Feltöltő: AdamT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Ha az emberek a munkában hinnének a csoda helyett, akkor Viktor nem jut be a
parlamentbe!
De egyszerűbb a mesevilágba menekülni, mint felnőtt módjára gondolkozni.
Nemezis
Miért, nem jön a csoda? Nekem aztat mondták, hogy Békéscsabán mán tőtik a kóbászt a keritéshez, ott van a Viktor is. Még az ezüsthajó kft is csinál belőle filmet, aminek a simicska, meg a schlecht csaba lesz a producere. Állitólag még a kaya ibrahim, meg a josip tot is szerepel benne. Ők fogják visszaszerezni a 12 állami gazdaságot a happy endben. A bemutatóra meg üzembe helyezi a dojcs tomi a beléptető rendszert, nehogy a gaz jobbikosok besurranjanak a premierre. Vagy csak álmodtam az egészet? lehet, de lehet hogy nem.
szaboria
@Nemezis: Felébredsz álmoidból és rájösz, hogy nem is álmodtál, mert ez lett a valóság.
marlin
@szaboria: Mééér?? Nem a zOrbán lesz a király?? Vagy kiderül, hogy mégse tud a vízen járni?? Na akkor majd "kis gond" lesz, de az integrált és decentralizált "államhatalmi szervek" megoldják!! Vagy nem!! :))
szaboria
@marlin: nemezis álmára irtam mert sajnos amit álomnak irt le az lesz a valóság. Figyeled Török G.irását én elkeszdem játszani a gondolattal most nagy fölénnyel meg nyerték a választás öszel megint kell szavazni menni és ha kisebb parlamentet akar akkor igy még esélye lenne egy újabb gyözelemre ha teljhatalmat szertne . Addig még nem veszit a népszerüségéből de már lehet, hogy késöbb igen. Jól érvel a TörökGábor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.