Bizony, a zsidónak ehhez is van képe. Miután fajtája (és annak bérenchada) szétlopta, kiárusította, tönkretette az országot, tiltakozik, hogy bűneiért ne legyen felelősségre vonható.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: magyarszív
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarszív
Tessék viselni a terhet uraságok!
Álljon már meg a menet!

marlin
Alig pár napja egy egykor a Kövérnek jelentő III/III-as tartótisztet neveztek ki a katonai elhárítás helyettes vezetőjének, most meg itt van Papcsák Ferenc, az új elszámoltatási kormánybiztos!! Gondolnánk, hogy egy ilyen posztra egy feddhetetlen ember szükséges, mert valóban történtek kivizsgálandó dolgok azt elmúlt években!! De sajnos egy olyan ember fog kutakodni a közpénzek magánzsebbe való útja után, aki ügyvédi irodáján keresztül 2001-ben 200 millió forintot vett fel az akkori kormányától!! :))
Klasszikus rablóból pandúr felállás, bár ha sok-sok olyan szintű "ügyig jutnak el", mint Szabó Zoltán bűnszövetkezetben(!) elkövetett céges telefon használata, akkor eleve röhejbe fog fulladni az egész!! :))
Csizmás Kond
@marlin: Nem ismerem egyiket sem, de meg vagyok győződve, hogy nem nagyobb gazemberek mint mások....
Nem védem de ha te lennél most ott kit tennél oda ?
marlin
@Csizmás Kond: "egy ilyen posztra egy feddhetetlen ember szükséges,"
másvirág
@marlin: Arra még várni kell ! Mert aki alkalmas az még pelenkát hord . :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.