Az IMF-hitel fel nem használt részéből és banki alapokból jönne össze a pénz arra, hogy a hitelüket törleszteni képtelen lakás-devizahiteleseket megsegítse az állam.

Forrás: ingatlan.net
Feltöltő: donkanyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pikírt02
@csutak: Már megint fröcsög a nyálad, mint mindig, ha segítségnyújtásról van szó! Vannak ám olyan emberek is, akik 15-20 éve építettek egy aranyos kis házat maguknak. Közben tönkrement az autó, felnőttek a gyerekek, tatarozni kell a kis házat kívül-belül. Úgy gondolták összevonják a kiadásaikat, és az egyetlen vagyonukra - a házukra - felvesznek devizahitel. A keresetük alig haladta meg a minimálbért, de a bankok vígan dalolva megadták a kért 2-3 millát, ami éppen fedezte a kiadásokat. Zálogba pedig adták egyetlen vagyonukat, a házukat. Minden ment 2-3 évig rendesen, de akkor jött a válság, és a bankok meghülyültek. Minden költség a hitelest terheli. Az árfolyam ingadozás, de még a bankok villanyszámlája és a papírfelhasználás is. Sőt ha jól tudom a bankosok fizetése is. Most azt fogod mondani: ha felvettek, hát fizessenek! Ez nem ennyire egyszerű. Elhitették sok emberrel, hogy ez a kölcsön mennyire jó, semmi kockázat. Stabil a valuta. Sokan bevették, házuk, életbiztonságuk bánja - segíteni kell, mert ebből a bankoknak, de megkockáztatom az államnak is nagyon sok haszna volt, és van.
csutak
Pszichológus barátomtól tanultam, hogy a nagyon ostoba, és a vészesen alulművelt embereket mivel lehet megnyugtatni:
Igazad van!
Csak ennyit szabad nekik mondani és akkor megnyugszanak.
csutak
@másvirág: Engem zavar legjobban!
De utálom a veszekedést.
inkvi
Ez jó lenne! De mit szól hozzá az IMF!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.