Az Országgyűlés hazánk haladó hagyományait követve, eltelve a Szavazófülkékben Lezajlott Forradalom Eredményeként Létrejött Nemzeti Együttműködés Rendszere által rá rótt felelősség tudatával, előkészítvén az Alkotmányozó Nemzetgyűléssé való átalakulását, élve a korábban soha nem látott mértékű, szinte egyhangú választói felhatalmazással, a Nemzeti Együttműködést Rendszerét megálmodó, azt megteremtő, majd a nemzet alkotmányos tudatába bevéső Személy iránt az ország minden polgára által érzett gyermeki szeretet, hűség és hála kifejezésére alábbi törvényt alkotja:

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adohirek
A Szavazófülkékben Lezajlott Forradalom Eredményeként Létrejött Nemzeti Együttműködés Rendszere (a továbbiakban : SZALEFORELÉNER) : a 2010. év április hónapjában az egységbe forrt magyar nép akaratából létrejött új politikai, gazdasági, társadalmi rendszer. A Nemzeti Együttműködést Megtestesítő Személy (a továbbiakban : NEMESZ) : Orbán Viktor, a SZALEFORELÉNER megalapítását követően hivatalba lépett miniszterelnök.
inkvi
Ez már megint elkésett és el van tévedve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.