"Ne félj mindent, elmondok Leninnek, és utána majd legyintek. Szinte ingyen megteszem, csak a ködben elveszem. Megugrott az esélyem, eltűnök a szemétben. Évekkel később látlak újra, gondolj csak rám és a múltra. Kérlek téged, maradj veszteg, mert majd minden lóvéd elveszted. Mágnes vasútra teszlek, onnét is leveszlek. Sötét úton jársz köntösbe, ki a tróger banda öntött le. Vilma néni közel ment hozzád, neked lökte a dobókockát. " Ehhez és hasonló szavakkal illette meg kedves utastársait, az az elmegyógyintézetbe való szökött betegjelölt, aki ma este 18:00-óra után, a Moszkva téren induló, 222-es járatszámú busz, nem várt közönségháborgató vendége volt. Az utasok a szónoklatot 8 megállón keresztül bírták ki röhögéssel és anélkül, majd az egyik bátor fiatalember a buszon megelégelte a helyzetet és az egyik megállónál letaszította a buszról az illetőt, aki a szemközti kerítésnek csapodva, összeesett mind a colstok. A buszvezető mindezek után, ideges hangvételben leparancsolta a busz összes utasát és üresen továbbhajtott. A BKV és a kerületi polgárőrség??, holnapi napon kezdi meg az ügy pontos körülményeinek kivizsgálását.

(Forrás: freetheplanet.net, Döme által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
A buszvezető megszegte az F2-t és a BTK-t, mert elhagyta a helyszínt anélkül, hogy az áldozat állapotáról meggyőzödött volna!
Melóvesztés a minimum!
inkvi
Mindenki beszopta ezt az álhírt! bruhaha!
másvirág
Akkor lenne szaftos hír,ha Lenin vezeti a buszt !És saját tulajdona lenne a busz .
Csizmás Kond
...a cikk a Lenini gondolkodásúakat illusztrálja.....:)
Kristyna
Min csodálkoztok??? Ebben az országban már mindent meg lehet tenni!! A hír pedig igaz, mert ma én is hallottam róla szóbeszédből a 5-ös buszon. A sajtók és a bkv annyira eltusolták az egész történteket, hogy már meg sem merték hivatalosan jelentetni a cikket, nehogy rájuk húzzák miatta a vizeslepelt.Akkora szégyen ez az országunkra nézve, hogy az már kifejezhetetlen szavakkal is. Fejetlenségek, nemtörödömségek netovábbja, ami ebben a gyalázatos és ócska kupleráj országban megy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok