Ináncsi Józsefet az egyenruhások a XIII. Kerületi Rendőrkapitányságra vitték, a főkapitány azóta is ott van.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@szaboria: Az „egyformát” vitatom! Nagyon sokat kellene még ahhoz tennie a gárdakapitánynak, hogy lecsússzon a Pintér erkölcsi szintjére.

Ki kell egészíteni a „gárdaruhának látszó öltözéket” kipá-val, akkor nem vegzálják őket. Úgy már elfogatható lesz az öltözékük.
Turulmadár
Ne legyen igazam,de nagy olyan érzésem van,hogy a FIDESZ IMF-EL való kakaskodása,csak kampány fogás volt az önkormányzati választásokra,utána fizethetünk mint a meszes és jól meg kapjuk, a kétharmad birtokában olyan törvényeket lehet hozni,amelyek biztosítják a tejhatalmat és a hosszú időre való berendezkedést!
A gárdával való harc sem más mint a nagy testvérnek a Likudnak való megfelelés és zsidó és cigány szavazatok megszerzése érdekében történik!A Jobbiktól folyamatosan átvett programpontok okán azon sem lepődnék meg ha Viktor 1-2 éven belül gárdát alapítana!
kiscserkész
@Turulmadár: Csak egyet érteni tudok veled!
csutak
Nekem még megvan a tanyám, már kezdem kint elvermelni az alapvető élelmiszereket!
Attól félek, hogy '56 csak főpróba volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.