Adóellenőrzés - A minimálbért el nem érő jövedelmek vizsgálata

Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@gabrella: Akikre te gondolsz azok nem igazán töltenek ki adóívet.Itt azokra akarnak ellenőrzést végezni aki adott be adóbevallást de nem érte el a minimálbér összegét.
szaboria
Nálunk még nem jutottak el oda, hogy az adószám alapján ellenőrízék le ki nem adózott,és azok nyilatkozzanak miből is élnek meg.
lópicigáspár
@sziamiau: Felénk is volt egy ilyen! Nekem több kutyám van és ugyan ezt játszotta velem is. Addig nem fizettem ki, amíg haza nem ment, majd vissza, természetesen jegyeztem a km óra állást,így csalni nem tudott. Aznap megvolt a kilométere. Azóta nem jár hozzám, a jelenlegi dokim pedig teljesen rendben van.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Hááát, amíg a közalkalmazotti bér tábla első oszlopában nincs 73.500 Ft, addig csak ne nagyon vizsgálódjanak! Nem a közalkalmazott fagyasztotta be a bértáblát évekre!
Egyébként röhejes szorzók vannak.....
sziamiau
@lópicigáspár: Gondolhatod, hogy felkészűltan várom:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.