Az árfolyam-rögzítéses megoldás senkinek sem kötelező, és nem is kell mindenkinek ezt választania - mondja Rogán Antal, a Parlament Gazdasági Bizottságának elnöke, aki úgy számol, hogy a jelenleg...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Ez a mocsok egy magának való hazudozó, aljas szarházi, aki még az anyját is eladná, ha a sors úgy hozná!
coyote3
Pubi azt a füllentős prosti anyád! Azt is el kéne mondani a sok birkának, hogy ugyan 2014-ig rögzített árfolyamon fizethetik vissza a hiteleiket, azonban a nagy meglepi 2014 után lesz, amikor szembesülnek azzal a szerencsétlenek, hogy átvertétek őket, hisz a rögzített árfolyam és a valós árfolyam közti részt is meg kell onnantól fizetniük kamatokkal növelten!!!! Persze, az már titeket nem érint, mert úgy eltüntök a süllyesztőben, mint a huzat. Az már legyen az utánatok következő kormány gondja ugye? Te kis sunyi párttitkár ivadék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.