Hat nappal a jogsértő ítélet kihirdetése előtt Stohl András ügyvédje azzal állt elő, hogy védence, Stohl András a balesetben sérülést szenvedett. Agyrázódása volt, melyet orvosi leletekkel bizonyítani is tudnak.

Forrás: mosaictv.hu
Feltöltő: MosaicTV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Nem agyrázkódása volt,hanem agyműködés zavara az alkoholtól!
Rézangyal
Nem volt agyrázkódása! A leletet ( ha van ) megvették! Az Isten baxa rájuk már az eget! Most már akkor be lehetne perelni vesztegetésért, lelethamisítás miatt!!!
Mégis, senkinek nem tűnik fel, hogy eddig szó sem volt agyrázkódásról? Bódult volt, persze, üveges szemű, meg merev járású, mert atomrészeg volt! A jó durva anyját az összes, mocskos, gerinctelen, pénzéhes védőügyvédnek! Csak azértis börtönbe ezzel a szemét, sunyi embernek látszó ázalék lénnyel!!!!!
csutak
Ha most nem ül, legközelebb több embert fog megölni!
Ezt borítékolom.
alfás
mivan!? kérdem én egyszerű paraszt-aggyal,miért csak most állt elő ezzel.!? ha stól megussza börtön nélkül,az az igazság szambeköpése lenne. a védője meg süllyedjen el a szégyentől.
SELIG
Császár Előd is megúszta. Ez is meg fogja úszni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.