Brutálisan összevert egy 81 éves asszonyt két 13 éves fiú a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron. Az asszony gyümölcsöt adott nekik a kertjéből, de egy gereblyével ütni kezdték, majd megrugdosták, mobiltelefonját és lakáskulcsát pedig elvették. Ez a cigányok hálája...

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Én, mint nő mondom, hogy ezeket a kis mocskokat addig ütném, mint Rejtő a vasat. Amíg melegek. De, az egri vár asszonyai sem voltak piskóták, amikor forró vízzel kínálták meg a törököket. Van itt számtalan remek módszer, csak merni kell alkalmazni!
Don Quijote
Ugye ezek a gyerekek sem így születtek? Valakitől csak látták a "normát"?
Hókuszpók
@Don Quijote: Naná! A kedves szülőktől!
szöszmösz
Addig csinálják, amíg megengedjük. Tudják, azt csinálnak amit akarnak azt még dolgozunk is rájuk, a sok hülye adózó. Társasházunk tíz éve szenved egyetlen
önkormányzati bérlőtől, aki csordástól él 18 négyzetméteres bérleményben. Törnek, zúznak, szemetelnek, szükségleteiket szanaszét végzik. lopnak, hangoskodnak és fenyegetik a lakókat. Minden fórumot végig jártunk, eredménytelenül. Úgy tűnik, nincs tisztességes út megfékezésükre. Csak cigány módszerrel lehet kordában tartani Őket.
Azt viszont nem értjük, hogy jogos sérelmeinket miért nem lehet törvényes úton orvosolni?
kiscserkész
@szöszmösz: Erre adott felhatalmazást a 2/3.
apacuka
@szöszmösz: Nem egyedi az eset sajnos.cigányisztán 2011.Én még mindig azt mondom hogy össze kéne gyűjteni az összes problémás cigányt(tehát a 90-95%-ukat),majd Adolf bácsihoz hasonlóan vonatokra/buszokra rakni(magyarán deportálni)és el velük valahová az Urál környékére.Az oroszoktól bérelnénk/megvennénk egy kb. Dunántúl nagyságú területet(ismerve a ruszkikat nem lenne olcsó mulatság;de erre szívesen áldoznék az adómból,sőt a fizumból,gondolom ti is.)Persze elküldeném velük az összes liberális rajvédő magyargyülölő férget is,hadd élvezzék a kedvenceik társaságát.Ott megalapíthatnánk a saját államukat azaz cigányisztánt.Természetesen az oroszokat felkérném(bár idővel rájönnének maguktól is) hogy elektromos kerítést ill. több méter magas és vastag falakat telepítsenek a terület határai köré,24 órás megerősített örszolgálattal és tűzparanccsal.Mondom nem lenne olcsó a projekt de már középtávon(kb. 5-10 éven belül megtérülne).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.