Schmitt: "Csak úgy lehet dolgozni, hogy az ember lát valamit maga előtt" - videó

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Don Marcus Hibiscus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Így igaz! De nekünk itt lent, 80 %-unk előtt semmi nincs csak a kilátástalanság és,hogy olyan törvények születnek hetente aminek vesztesei mi a nyertesei a gazdagok.
Don Marcus Hibiscus
Igen mer munkahejt nem ad hogy dolgozz de ellenbe van adó szarásig amit a segélyből nem tudol fizetni se mer kevés péz az de még kevesebb lesz mer nem lesz mán az se aszt olvasta a boltos néni az ágika néni és mondta anyukámnak az meg beszélte a menyével és úgy csíptem el aztapár szavat mikor a klozettra(árnyyékszék) mentem rottyan...(székelni)
SELIG
@Don Marcus Hibiscus :
Egy milliót akartak adni, de nem fogadta el a nép. Ezért el kell tőlük venni mindent.
Don Marcus Hibiscus
Igen nem!Mer ha nekem nem adsz valamit te akkor aztat nem is bírom elfogadni mer a nulla az semmi.És nullászor egymillió az ugyanannyi mint az egyszer a semmi vagy mit akarok már mondani
Kesely
Schmitt: "Csak úgy lehet dolgozni, hogy az ember lát valamit maga előtt"
Milyen igaza van. Előtte is ott volt Nikolaj Georgiev, meg a Klaus Heinemann munkái. bizonyára erre célzott az öreg... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.