Ambrus Attila, a hírhedt és - sokak számára - imádni való whiskys rabló holnap szabadul. Ennek az infónak pedig többen örülnek, mint szomorkodnak.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@gabrella: Gabrella kedves! Ha jól emlékszem, valamilyen Bencsik nevezetű firkászt is elítéltek, csak aztán némely párt korifeusok megmentették! Nem csücsült egy percig sem, ír azóta is és épp oly alpári firkász, mint annak előtte! Lehet a Whiskys hozzá képest Pulitzer díjas lesz! Ki tudja, mi lakozik az emberekben?
Január
Valamelyik "Nagy Testvér"-ben is volt egy "sztárújságírónak" kikiáltott hölgy. Olyan sztár volt, hogy a nevére sem emlékszem már. Emlékszik rá valaki?
Dr. Akula
@silber13: nem az akart letelepedésit kérni Izraelbe, csak ott nem adták meg neki? Valami rémlik, és utána kezdett keményen zsidózni.
Csizmás Kond
Én nem hiszek a poliműveltségben. Lehet hogy jó rabló volt, de nem biztos, hogy jó újságíró vagy egyéb lesz...
Dr. Felipe
Mé nem sztárzsaru? Mert a rablóból lesz a legjobb pandúr. Megyek is szólok keresztapának.
izaóra2
Ez már tényleg a hülyeség rekordja.
Van egy tag, aki Magyarországon sportol, nem is él olyan rosszul, de ő jobban akar, hát rabolgat össze-vissza, majd elszökik az ellőzetesből, mint egy hajdani betyár, aztán csak elítélik és csak leüli a büntetését.
Ott aztán kényelmesen tanulgat, meg felavanzsál mert megfilmesítik a történetét,... szóval nem lesz rossz sora, a hülye jónép meg izgul érte, drukkol nekei, szimpatizál vele,... hát ez már maga a dili.
Ez az "ügyes " fiú meg csak kihozza mindig mindenből a jobbat magának,.. lehet,hogy neki nem is kell majd állásért kilincselnie???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.