Ma Budapesten négy ország szakértői mutatták be azt az új e-demokrácia eszközt, amelyet 2010 októbere óta kilenc európai állam tizenkét intézménye közösen fejlesztett. Az Európai Unió által támogatott projekt célja, hogy a polgárok könnyen kezelhető webes technológiák segítségével bekapcsolódjanak az EU, illetve lakókörnyezetük szakpolitikai döntéshozatalába. A konzorcium képviseletében itthon a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ Zrt.) koordinálja a fejlesztő partnerek együttműködését és a portál tesztelését. Fotók: Dóka Attila Szöveg: NISZ, OBSERVER A Budapestre érkezett szakemberek azt remélik, hogy az eszköznek köszönhetően egyre többen érzik majd úgy, hogy számít a véleményük és, hogy érdemes élniük a demokratikus vita lehetőségével. A „Puzzled by Policy?”, azaz „Érdeklik Önt a közügyek?” nevű platform kipróbálásához egy Európában jelentős témakör, a bevándorlás-politika került kiválasztásra. A platform egyik megjelenését biztosító honlapot 2012. február...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glycerin
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"
Csizmás Kond
Ja, szóval lehet véleményezni...na ezt megnézem...:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.