Meglepő stílusban és kommentárokkal olvasta fel a híreket a Kossuth Rádió bemondója, Auth Magda húsvét vasárnapján – írja a HVG.

A hírolvasó többször belezavarodott a szövegbe, és hangos "nyugi, nyugi, nyugi" monológgal próbálta magát egyenesbe hozni. A rádió közleménye szerint "a korrektül megszerkesztett hírek a Kossuth Rádióban a hírolvasó rosszulléte miatt zavarosan és hibásan hangzottak el. A Magyar Rádió Zrt. vezetése megértést és elnézést kér mindazoktól, akiket akaratlanul is megsérthettek vagy megbánthattak az elhangzottak." Arról nem szól a közlemény, hogy mitől lehetett rosszul a bemondó.

A rádió hangtárából törölték a felvételt, itt azonban meghallgatható:



A hírek egyébként a keresztény ünnepi alkalmakról szóltak.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kikelet
Hallottam,és rendesen kiakadtam!S még elnézést sem kért! Majd fél perccel később egyik férfi kolléga olvasott fel,eközben Auth valakivel beszélt,melyet véletlenül bejátszottak.Fényes volt! Már rég készülök szóvá tenni:a Kossuth rádiót zömében idősebbek hallgatják,akik nem ilyen bemondói stilushoz vannak hozzászokva.Ajánlanám vezetőinek a régi bemondók gyönyörű,hibátlan!!,HANGSÚLYOS beszédét oktatni,elvárni.Mert mi elvárjuk!Ezért hallgatnánk a Kossuthot a kereskedelmik helyett.A hadarás,állandó bakizás,krákogás annyira felháborit, annál inkább is,mert a témákat,műsorokat szivesen hallgatnám.Ám sokszor ezért kikapcsolom a rádiót.Azt hiszem igy züllik le minden szép lassan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Egészen biztos, hogy részeg volt? Látta valaki ott volt valaki, a negatív cikkírók közül, vagy cak a beidegződés íratta velük az "azt mondják,azt olvastam, olyannak tűnt, úgy hallottam, stb" kifejezéseket! Elképzelhetetlen a rosszullét, és nem pia okán? Hát az ilyenek lépnek át az utcán egy felbukó emberen, könnyedén mondva: Ah! Biztosan részeg! Pedig közben baj lehet az illetővel, nagyon nagy baj.
dr. prédikátor
@silber13: Egyetértek veled.!!!A negatív véleményt alkotók közül hányan voltak ott??Hányan látták hogy ivott?vagy fizettek neki???
De ugye legjobb öröm a káröröm!!!
silber13
@dr. prédikátor: igazad van Atyám! Talán helyesebb lenne, ha a gonoszkodók a gondolkozás párnájára hajtanák fejüket és az elmélkedés transzszerű állapotába jutnának.
patrióta
@silber13: Én úgy tudom, hogy meghalt szegény! Reggel mondták a hírekben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.