Veszprém - A föld védelme túlélésünk záloga, meg kell védenünk a külföldi spekulációk ellen. Egyebek között erről szólt a jobbikos Orbán Imre napirend előtti, a jogellenes földfelvásárlások megakadályozása érdekében tett felszólalása a csütörtöki megyei közgyűlésen.

Forrás: naplo-online.hu
Feltöltő: naplo-online
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Gyerekek!
Egy Orbán bőven elég egy országban!
Ne tetézzük!
Ne tetézzük!
batukán
Életünk árán is megvédjük a magyar földet a külföldi spekulánsoktól , mert tudjuk, hogy kell a magyar spekulánsoknak!(lásd:12 Állami Gazdaság). Van ugye most az államosítás. Egy kézbe kerülnek nagy földterületek, amikor egyben vannak, akkor majd jön az eladás, amikor is 1-2-3-4 ember kezében lesz a termőföld és majd azért is vámot szed ha átakarsz menni a földjén! Nem is tudom miért nem jutott eszébe egy megyének sem, hogy vámot szedjen amiért bemegyünk a területükre! Na, de ami késik nem múlik!
batukán
@zetor: Mit ettél hogy ganét hánysz? Meg miért nem otthon, miért kell ahhoz a TSZ-be menni?:-)))))))
taglo
A ,,szarcsúti,, polgágmester véddi a haza földjét,már 1250-hektárt a védelmébe vett !!Igaz ,,kedves barátaim ,,???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.