A lassított felvételen jól látszik, milyen indulatok feszülnek benne, miközben fogalmazza Richard Quest zátonyra futó magyar gazdaságról feltett kérdésére a "tündérmesés" választ. Nagyjából így képzelem el a pszichiátrián annak a betegnek az agresszívan tagadó reakcióját, akit nem kellő körültekintéssel próbálnak szembesíteni a téveszméivel.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Én is ölni tudnék minden egyes adóemelésnél,megszorításnál ,utalványozásnál.Sőt ,amikor Kuszaszem szerint 47000-ből meg lehet élni,akkor is kinyílt a kis svájci a zsebemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
No_Fidesz_No_Problem
@darwin: Victorinox márkájú bicska van a zsebedben?

;-)
coyote3
Nekem is ölési ingerem van, ha meglátom ezt a félhülyét...
lópicigáspár
@coyote3: Milyen félhülyéről beszélsz!?
darwin
@No_Fidesz_No_Problem: Ezen semmilyen márkajelzés nincs,csak a svájci kereszt.Saccra kb.15 éves,soha nem volt élezve sem a kés ,sem az olló.
abacs62
@lópicigáspár: Igaza van, nem félhülye, hanem egészen ökör, normális ember ilyen átlátszóan nem trükközik a szavakkal, hanem tényekkel támasztja azt alá. Csakhát a "bandzsal" 2-ős látású, mint a "főnöke".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.