Azonnal indítható, komplex programokkal kell felkészülni a Kanadából hazatérő romák megsegítésére - mondta Járóka Lívia fideszes EP-képviselő. Néhány héten belül végleges döntés születhet a Kanadában menekültstátusért folyamodók hazaküldése ügyében. Mint ismeretes, Kanada szigorította a menekültügyi törvényét, és ennek lényege, hogy a kérelmeket az eddigi ezer nap helyett 45 nap alatt elbírálják. Ennek megfelelően magyar állampolgárok ezreit küldhetik vissza Kanadából. Statisztikák szerint még mindig tőlünk kérik a legtöbben a menedékjogot Kanadába.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Az itthon maradott magyarok csak siránkozzanak úgysem kapnak semmit.A hazaárulóknak meg stratégiát dolgoz ki "szeretett" kormányunk,meg támogatást kapnak.A mind a
kettő lábát amputál nőt meg kiköltöztetik a lakásából
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@KöBüKi: Jó most süt rendesen a nap, majd kifekszem. De ha napszurást kapok beperellek mert te voltál a felbujtóm:)
másvirág
Fidesznek egy alternativát kellene alkalmaznia : Börtönbüntetések kiszabását Magyarország rossz hirének keltése miatt. Kormányunk közbenjárására volt szükség,hogy
bebizonyitsuk nincs cigány üldözés magyarországon. Jobb megélhetés reményében,
választották a tengerentúli országot.Kihasználva annak szociális hálója adta elönyeit munkavállalás nélkül. Amennyiben hazatérésükkor nem munkatáborral honorálják eddigi hozzáállásukat akkor a kormány nem tudja mit tesz a jobb kéz és mit a bal.
kukac50
@Pipec56: Nem biztos vagy feltételeket szabnának,Semmibe nem szólhatnának bele mert minden fordítva sikerül nekik. Politizálni meg szigorúan tilos lenne Nekik.
varirmag
"A kormánynak olyan kezdeményezéseket kell tennie, amelyek biztosítják az egyenlő és jó minőségű iskoláztatást a gyerekeknek, munkahelyeket kell teremteni, lakhatási segítséget kell adni."

És mi a búbánatos francból ? Aki itt dolgozik,adózik az dolgozzon mégtöbbet,aózzon még többet hogy a világjáróknak lakást,segélyt,eü ellátást biztosítsanak.
Ne jó tanácsokat küldjön Osztojkán hanem hozzon pént,teremtssen nekik ő "jó minőségű iskoláztatást a gyerekeknek, munkahelyeket kell teremteni, lakhatási segítséget "
Már rosszul vagyok a sok okoskodó tanácsaitól, akik a mi börünkre akarnak jótékonykodni,
Jöjjön és mutassa meg mit tud kezdeni itt, a dolgos,rettegő, világjáró rokonaival
libero
@QQCSI: Nem tudat alatti által indikált elírás. Jó nyomon jársz! Az "elvtársi időkben" zajló politikai aknamunka pici ebi apró fütyülője a mai tevékenységhez képest.
Mert, ugye, nehezedik az élet, másutt is. Kevés a jó föld, a víz... költözni kéne.
kerék
Nincs valakinél egy RPG? Azt a repülőt még a levegőben kéne leszedni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.