Többfélével találkozhatunk jártunkban-keltünkben, de egy dologban mind megegyeznek: szabadon levehetsz róluk neked tetsző könyvet, cserébe nem kell mást tenned, mint a helyére rakni egy sajátot, amire már nincs szükséged.

Forrás: gittegylet.com
Feltöltő: gittegylet.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@gabrella: Engem például érdekelnek. Utálok neten olvasni.
A könyv olvasása életérzés számomra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemecsek
@darwin: igen arra gondoltam ha esetleg tudunk segíteni hát itt az alkalom!
silber13
@gabrella: Úgy vélem, nem szerencsésaz ösvény, amin elindultál Emlékezzél csak arra, mit mondtak régen a könyvekről : " habent sua fata libelli." Közismert mondás, de csak félig-meddig idézik helyesen. Mert hát a teljes szöveg: " Pro captu lectoris habent sua fata libelli" Ugye így egészen más! De talán a legfélelmeteebb Thomas Mann 1933-as beteljesedett jóslata volt és egyre inkább abba az irányba tendálunk.
gabrella
@darwin: Ilyen sok olvasás után nem tudtál korrekt választ adni, hogy miért fizesse a nagy többség az 1 % szórakozását.
Az orvosi rendelő tényleg nem termelő, de a nagy többség érdekében tartjuk fenn.
Mivel ide nem napi 5 ember jár hanem 5000.
varrólány
@gabrella: Szerintem nem csak 1 % szórakozik meg művelődik. Az már bizony régen rossz lenne ha csak ennyien lennénk.
Bár süllyedünk de nagyon, főleg a neten.
nola
@gabrella: a könyvtár nem csupán szórakozásra szolgál. pl. egy szakdolgozatot sem tudnál megírni kizárólag neten gyűjtött anyagokból. emellett a neten található adatok hitelessége nem minden esetben ellenőrizhető. de ha a te nézőpontodat vesszük alapul és csupán szórakozást szolgál a könyvtár, akkor mit gondolsz új foci stadiont építeni az adófizetők pénzéből hány százaléknak áll érdekében? szerencsére különbözőek vagyunk, különböző módokon szórakozunk. van aki otthon olvas cikkeket a neten, van, aki könyveket is a kezébe vesz, van, aki focimeccsre jár vagy éppen színházba, múzeumba...és így tovább. de én azt mondom, amíg stadionokra jut pénz, jusson könyvtárakra is.
darwin
@gabrella: Szerintem válaszoltam.És egy kis plusz : csodálkoznál,ha látnád,hogy mennyien járnak könyvtárba.Nem csak könyvért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.