Nem mondhatjuk, hogy hétmillió háromszázezer választópolgár le se szarta Orbán Viktor május 30-án postára adott konzultációs kérdőívét, hiszen ezek az emberek konkrétan leszarták a nemzeti ál-konzultációt. Hétmillió háromszázezer választópolgár nem küldte vissza a legutóbbi kérdőívet a közel nyolcmillióból. Aki eddig nem küldte vissza a kérdőívet, az már nem csatlakozhat a le-nem-sajnálók közé, hiszen a válaszboríték feladásának határideje augusztus 20-a volt. Az eddigi hivatalosnak mondott adatok szerint a 7,99 millió határon inneni választópolgár közül mindössze 690 ezer ember, vagyis a megkérdezettek nyolc százaléka vette a fáradságot, hogy elballagjon a válaszborítékkal a legközelebbi postaládáig. A hivatalos számok természetesen a kormányzat önbevallásán alapulnak, és mellőznek bármiféle társadalmi kontrollt, csakúgy, mint annak a kötelezettségét, hogy a feldolgozás utáni eredményeket nyilvánosságra hozzák. Tehát akár azt is gondolhatjuk, hogy a hétmillió-háromszázezer...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Így szerintem jobb volna a cím: Szinte mindenki leszarta Orbán új nemzeti konzultációját! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Nos ennek a számnak legfeljebb a fele a fütyülók szavazóbázisa.!
Mobil123
Hát le!! Nagy ívben :-)))) De még mindig nem veszi észre, küldi a következőt. Már alig várom, úgy hiányzik a magyarnak mint egy falat kenyér.
nyanya001
Mit gondolt ez a sámliról szónokoló, meddig nézheti hülyének az embereket ?
No_Fidesz_No_Problem
@lópicigáspár: Esetleg: "Ki nem szarta le orbán új nemzeti konzultációját?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.