Tűrnie kellett a rendőrségnek a törvénysértéseket a Hősök terére szervezett, a betiltott Magyar Gárda alapításának ötödik évfordulójára emlékező felvonuláson. A 2009-ben feloszlatott Magyar Gárda megalakulásának ötödik évfordulójára emlékeztek fekete és terepszínű, military jellegű ruházatba, valamint fekete nadrágba, fehér ingbe és fekete mellénybe öltözött emberek Budapesten a Hősök terén 2012. augusztus 25-én, ahol rasszista elemeket tartalmazó beszédek is elhangzottak. A BRFK a rendezvény megtartását megtiltotta, de a rendezvény szervezője a Fővárosi Törvényszék felé a tiltó határozattal szemben felülvizsgálati kérelmet nyújtott be. A Fővárosi Törvényszék végzésében hatályon kívül helyezte a BRFK tiltó határozatát. Olvasd el a teljes posztot is!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Rasszista az aki, akik , a többségi társadalom jogkövető magatartását, a bűnözők tolvajlását törvény paragrafusában 50 000 Ft -ig törvényesítette, ezzel az összeg határral csökkenti a bűnözői felelősség büntethetőségét, a rendőrség bűnfelderítési statisztikát javítja.
halvadász
Szemét dolog ez akár ki is követte el." mármint a törvényalkotást " 50000 ezer Ft.sokunk teljes havi bevétele.Ezt ellopni még csak nem is ad okot sok nyomozásra.Rohadjanak el akár ki is hagyta ezt jóvá " oszt jónapot "
nyanya001
Nem veszitek észre, hogy a bíróság azért adott engedélyt
a gárdának , hogy legyen min felháborodni, ezzel is elterelve a kormányról
a figyelmet ?
keresztapa
@nyanya001: A bíróság azért adott engedélyt, mert nem ismeri a bírói tevékenység tartalmát, a törvény paragrafusainak érvényre juttatásának követelményeit, következtetéseit annak hatását, a paragrafusok egymásra épültségének közvetlen hatását, az állampolgárok igazságérzetének elsődlegességét, mely a jogalkotás alapját
kiindulási pontját kell, hogy kifejezze, mert ez a biztosítéka a jogkövetésnek.
keresztapa
@gabrella: Beteg emberek önön maguk mutogatása, társkeresés céljából.
Ehhez asszisztál a rendőrség mert az orvos (ok) kutatók, kísérletezők
ezen betegség ellen még nem tudtak, nem akarva, elismerni kezelhetetlenségüket
inkább vállalják azt a képtelenséget, hogy nem orvosi eset, Agykutatók megállapították
hogy letűnő fajta kipusztulása van folyamatban, mint az ideológia ami emberi tisztességtől távoli, csak a pártok képviselik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.