A boltba adományt nyitvatartási időben bármikor, előzetes egyeztetés nélkül be lehet adni. A működtetők minden olyan tárgyat szívesen fogadnak, amely egy átlagos háztartásban előfordul, használható állapotban van, nem nagyméretű és a beadójának már felesleges...

Forrás: zold8.hu
Feltöltő: Judka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Én nem támogatom! Inkább magam adom oda annak akit arra alkalmasnak találok! Vagy mondjam úgy, biztosan magyar kézbe kerűljön?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sííva
Én nem támogatom! Inkább magam adom oda annak akit arra alkalmasnak találok! Vagy mondjam úgy, biztosan magyar kézbe kerűljön?
szaboria1
Az én környezetemben tudom ki a szegény és ha van olyan dolog amitől megválnék akkor annak adom oda ingyen és nem azért, hogy azt valaki megvegye. Tegnap láttam a tv-be és a csaj aki nyilatkozott azt mondta márkás terméket talált és azt meg vette mert látszott rajta nem sokat használták.
Kutyafüle
Ismerem azokat a családokat, akiknek eddig is adtam. Műszaki cikkeket, ruhafélét.
Ők örülnek neki, mert tudják, hogy nem nézem le őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.