Az egyetlen, ami az országban dübörög, az a közmunkaerő-piac, zseniális lenne, ha a sikertörténetet dohánytermékkel is reklámozná a Fidesz-kormány. Míg cégkből és alkalmazottakból egyre kevesebb van, addig az éhbérért dolgoztatott közmunkások számának növekedése nyilvánvaló. Ezért lenne nagyszerű ötlet, ha a kormány ezt a sikertörténetet - a rákosista és kádárista hagyományokat felelevenítve - a szocialista dohányipar egyik zászlóshajójának a re-brandjével is kommunikálná. A Munkás cigarettát 1946-ban dobta piacra a Magyar Királyi Dohányjövedék államosítása után létrejött Magyar Dohányipar, a termék a hozzá tartozó számos dohánygyár valamelyikében készült. A silány minőségű, durva papírba csomagolt dohányáru célcsoportja a "felemelkedő" munkásosztály volt, akik számára a Szovjetunióból leselejtezett gyártósoron készült a füstölnivaló. Mindenki látja, hogy az Orbán-kormány által szinte hetente beígért újabb és újjabb munkahelyekből nem lesz semmi. Gazdaságunk a mélyponton, a...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Csizmás Kond: Az eu a vezetők,politikusok hatalmas béreit,költségeit és a focistadionok építését (milliárdokért) nem korlátozza???
Csizmás Kond
@gabrella: A tulajdonképpeni EU-t épp a politikusok halmazállapota képezi.
marlin
@Csizmás Kond: Olyan "jó" hozzászólásokat írsz, hogy prémiumot a "sima díjazás" helyett már prémiumot is kérhetsz értük!!:))
(Vagy nem egyedül találod ki ezt a sok-sok "okosságot"??)
Csizmás Kond
@marlin: ...az előbb mintha azt írtad volna, hogy befejezted...?
marlin
@Csizmás Kond: "Módosítottam", mond már, - én is olyan vagyok, mint a Fidesz kormány!! :))
Csizmás Kond
@marlin: nem, te olyan vagy mint egy kisrepülőé...botkormány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.