"E törvény erejénél fogva feliratkozottnak minősülnek azok, akik a korábbi kormányzati konzultációk során visszaküldött válaszaikban hiánytalanul eltalálták a Kormány előzetes szándékát, illetve minden kétséget kizáróan egyetértettek a Kormány előzetes és/vagy majdani döntésével" - áll a módosító javaslat 3. paragrafusában, és hidd el, hogy a négyoldalas, kísérőlevéllel is ellátott beadvány minden sora hasonló stílusban íródott. "Külföldről a szavazatokat a feliratkozottak postai úton, nyílt levelezőlapon is feladhatják, de ezen szavazatok csak a végeredményeket korrigáló mértékben vehetők figyelembe, és csak abban az esetben, ha a kormánypártok jelöltjei mégsem a legtöbb szavazatot kapnák, és csak addig a mértékig, hogy az említett kormánypárti jelöltek mégis az élre kerülhessenek. Ha a magyar állam érdekeit képviselő Kormány támogatása még így sem valósulna meg, akkor az összes leadott szavazat számából le kell vonni a nem a kormánypártra leadott szavazatok számát, s a...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@QQríkú: na most ez a tipikus esete a terelésnek.
torgyan
Kár, hogy Tibor a kersztneve! S(z)ándor jobban állna neki!
marlin
Sötétkék!!
A Szanyi marhasága semmivel sem rosszabb, mint a Fidesz baromsága, sőt a Szanyié inkább hülyéskedő, míg a másik inkább okoskodó!!
marlin
@gabrella: Akik viszont ránk hozták "a rontást" részben már munkanélküliek, közmunkások és (ellátás nélküli) rokkantak, stb. - ha tetszik, ha nem!!
QQríkú
@bundi: Velem hitről te ne próbálj vitázni!
Te itt bebizonyítottad, hogy apád és csicskatartód Orbán az amiben hiszel!
Te itt olyan vagy mint a szingularitás egy fekete lyuk körül.
adsl70
Humoristák is poénkodnak a " koronázás a befagyott Dunán fantáziáról, ami mára kormányprogram..." ezt nagyon sokk helyen elsütik. Ez pont olyan , mint a tábla amin a 1. A Főnöknek mindig igaza van..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.