Rozsály – a település honlapján lévő ismertető szerint - az ország egyik leghátrányosabb helyzetű térségében, számos nehézséggel küzdve éli mindennapjait. Példája azonban jól mutatja, hogy egy kis település is kihasználhatja lehetőségeit...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
@sziráki ágnes: Sokat járok vidére és azt látom hogy sok helyen a kertek, földek parlagon.
Amikor megkérdeztem egy falu apró fagyizójában hogy hogy is van ez ? miért nem tesznek magukért valamit a szemmel láthatóan szegényes, leamortizált házak lakói ? A cukrász azt mondta " ezek mindig megmagyarázzák miért nem éri meg dolgozni, meg azt mondják nincs munka.Hiába mondja hogy gyere, megfizetem a munkád ! Tavasztól őszig
segítség kéne nekem is ! Ha el is jönnek egy két nap után beleunnak a munkába. A sajátjukkal sem törödnek, elb...ták ezt a világot. Sokan leszoktak a munkáról "
Hát lehet hogy igaza volt a fagyizósnak.
sza
@varirmag: Azért szoktak le mert rájöttek hogy így is el lehet éldegélni! De ezzel a hozzáállással azoknak az esélyeit is rontják akik mennének dolgozni csak nincs hova!
sza
@Horizont: én 23 éves munkaviszonnyal közszolga vagyok! Szinte minimál bérért! Hozzá teszem az előző kormányzat idején sem voltam túl fizetve...
sza
@Horizont: Nálunk most megy az alma szezon . Egy napszámos 6000 forintot kap, reggel 7 - től este 5 - ig... Nem biztos hogy mások megadnak ennyit..., de az is lehet hogy többet.
sza
@Horizont: Ja ők nemzetünk " büszkeségei" ! Meg is kérik az árát. Nem tudom már hol , azt írtam hogy tőlem eddig minden kormány csak elvett ( közszolga vagyok ), most nézem magam a tükörben maradt - e rajtam annyi bőr hogy a következő is le tudjon húzni egyet!
kkalman
A vezír jobban tenné, ha az azeri és grúz, meg nem tudom milyen ázsiai országok látogatása helyett Rozsályba menne tanulmányútra.
@Horizont: "...a település lakosságának 97.5%-a magyar, 2.5%-a cigány nemzetiségűnek vallotta magát."
Az a 2,5% adja a 18 munkanélkülit a faluban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.