Hamis e-maileket küldtek a volt kormányfő és alapítványa nevében. Bajnai Gordon volt miniszterelnök titkársága tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy ma több forrásból is arról értesült: ismeretlenek Bajnai Gordon, illetve a Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány nevében e-maileket küldtek, ki tudja hány címre, ki tudja hányféle szövegvariánssal. Az Alapítványhoz visszajutott szövegváltozat szerint a volt miniszterelnök személyes találkozóra hívja a címzetteket. Tekintve, hogy az e-mail hamisítvány, annak tartalma pedig valótlan, nehéz szabadulni a gondolattól, hogy az nem ártó szándékkal íródott.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@marlin: neked egyértelmű, de a hívő dolga az, hogy higgyen, nem az, hogy gondolkodjon. Felesleges bármilyen ténnyel is összezavarni :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Pilóta: Ha az Orbán és bandája elzavarásához az ördög kell, akkor az ördöggel kell szövetkezni!! (Churchill után szabadon)
sza
@Pilóta: Külföldről pénzelik Bajnait! És akkor mi van? Mit nem lehet ezen érteni? @marlin: Az ördögöt azért kihagynám! Habár ki tudja? Ő is angyal volt...
soljanka
@Pilóta: Ez szakállas hír... Echo, Hír-tv és nyomtatott társaik még elő fogják venni párszor.
De végre valaki, aki nem tőlem veszi el a pénzt a kampányára!
Nem az erdélyi egyetemeknek adja a mi pénzünket a leendő szavazatokért, nem a mi pénzünkön hozat székely gyereket a fővárosba, hanem okosan megpumpolja az amerikai milliárdosokat - szóval ügyes gyerek ez a Gordon :)
marlin
@sziráki ágnes: Látom, meghallgattad,
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OLDjpsqaTbA
de lépjél már tovább a turultól, Mihály arkangyaltól, (meg egy beteg elme vérgőzös misztikumaitól)!!
Viszont van benne egy "jó mondat" avval egyetértek: „Azt kívánom minden magyarnak, legyen füle a hallásra, és olvasson a jelekből.”
sza
@marlin: A turultól én sose származtattam magamat mint egyesek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.