Gyurcsány és Bajnai nem ismeretlenek a nemzetközi pénzügyi körök előtt – mondta el a Lánchíd Rádiónak Luca Volonte. Az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének néppárti frakcióvezetője arról is beszélt, hogy a magyar kormány által használt válságkezelő módszerek meglehetősen jó eredményekre vezettek. Bajnai és Gyurcsány adósságait fizeti az ország Az Együtt 2014 néven a Millával és a Szolidaritással választói mozgalmat létrehozó Bajnai Gordonrólés Gyurcsány Ferencről is beszélt Volonté. „Ezek az emberek nyilvánvalóan ismertek pénzügyi körök előtt is” – mondta, hozzátéve, dacára kudarcos kormányzásuknak, lehet, hogy ezeknek a politikusoknak a regnálása alatt egy-két pénzügyi hatalmasságnak talán megnőttek a sikerei. „Amikor lehetett volna azért tenni, hogy a magyar gazdaság ne rossz állapotban nézzen szembe a válsággal, a fent nevezett két úr valóban tehetett volna valamit, de nem tett semmit ez ellen, hanem elherdálta a pénzt. Most pedig nemcsak a spekuláció miatt kell a...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Orbánnék meg ellopják.el tüntetik mint a magánnyugdíjpénztárakból a pénzt.
alfás
orbán azt mondta! " aszocik,nem tudják úgy tönkre tenni az országot,hogy ők ne tudnák helyre hozni" tisztelt fidesz! hajrá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.