Továbbra sem könnyű ott a baloldalon, pedig megnevezték a közös miniszterelnök-jelöltet is, és mindenki szervezetileg is, meg személy szerint is teljesen összefogottá vált október 23-án, mégsem változott semmi. Orbán Viktor maradt a miniszterelnök, és a leghalványabb jelét nem adta annak, hogy készül lemondani, hogy szeretné átadni a hatalmat a Millának, hogy legszívesebben visszavonulna, mi több, elbujdokolna, s beállna a Bakony sűrűjében betyárnak, esetleg remetének. Pedig a honi és a nemzetközi sajtó erre berendezkedett része próbálta érzékeltetni vele, hogy a gyors távozás lenne a legjobb, amit tehet, mert Bajnai Gordonszemélyében rettenthetetlen kihívója támadt, aki úgy összeterelte egy csomóba az egész ellenzéket, mint jól idomított puli a libákat. Akadt olyan külhoni tudósító, akinek Obama jutott az eszébe Bajnai láttán, egy másik tollforgató viszont anti-Orbánnak titulálta az ellenzék vezérét, ami, ha jól meggondoljuk mindkét nevezett szemszögéből nézve, durva sértés...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
"mégsem változott semmi."...Á nem csak elindult a fidesz féle mocskolódós lejárató propaganda kampány(mint ez a cikk is), ami azt bizonyítja, hogy igenis tele a nadrág fideszéknél.
overdose
Új hir:Igazság Osztó Repti : a fideszes buszon 5000ft kaptak akik feljöttek Budapestre Orbán mellé tüntetni,másik hamis adatokat közölt a BM a Kossuth téren 70-ezren voltak a millán 120-ezer ez nem bűn hamis adatok közlése?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.