Már a szemünk se rebben, ha egy tévéreklámban ötvenedszer is arról értesülünk, hogy a filé a hal legfinomabb része. Pedig nem az. Hanem a húsnak a kicsontozott, halnak a szálkátlanított része. A fönti leleményekhez hasonló telitalálat a legújabb baloldali jelszó, az „Együtt 2014!”. Mögötte áll az összes, ma még fabatkát sem, holnap azonban aranyat érő baloldali forgács. Szigetvári Viktor, a Bajnai által alapított Haza és Haladás Alapítvány alelnöke, korábban az MSZP píárosa megnyugtatott mindenkit, hogy „az Együtt 2014 nem akarja kannibalizálni a pártok szavazóit”. Jó hír ez nekünk. Emberhúst már úgyis régen evett a polgári oldal. Még azt is mondta a Medgyessynek, Gyurcsánynak, Bajnainak egyaránt dolgozó kommunikációs guru, hogy a jelenlegi helyzetben az együttműködő szervezetek „szokják egymás szagát”. Ez dicséretes cél. És nem lesz könnyű. Ne foglalkozzunk most azzal, hogy az „Együtt 2014!” jelszót olyanok harsogják, akiknek nagyjából nulla egész milla ezrelék esélyük van...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Proli
A fidesz képviselők aktív részvétele nélkül a szocik nem lophatták volna szét az országot!
Hülye az aki azt hiszi, hogy a kettő párt nem egy.
Az MSZMP emlőjén nevelkedtek, ha nem ők akkor csimotáik, tehát érdemi elvi ideológiai differencia nincs közöttük.
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/67192_302454573193788_1068072740_n.jpg
Ahogy a képen látható, mind egy cél vezérli!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@Proli: Konkrétan mely aktivitásra gondolsz?
kkalman
"Mindenkihez: kiáltvány a hatalomátvételről. Mert a baloldalon erről szól minden: a hataloméhségről."
Szép ez a két mondat. Azt meg sem merem kérdezni, mi a véleménye a cikk írójának a jobb oldal hataloméhségéről.
Ebben az országban ha lehet hataloméhségről beszélni, akkor nem szabad kihagyni Orbán Viktort, aki állítólag nem baloldali.
Vagy mégis?
senkifia68
@kkalman: Szerinted van értelme erről vitatkozni?
A politika a hatalomról szól és nem az árgyélus királyfi jólelkűségéről, vagy a vasorrú kegyetlenségéről! A hatalom pedig sok, nagyon sok pénzről!!!
Aki ezt nem érti az ne politizáljon!
Pilóta
@senkifia68: "A politika fogalma

A politika az a tevékenység, mely során a közösség tagjai a közösségen belüli konfliktusok valamint a közösség egészét vagy egy részét érő külső hatások sokasága közül kiválasztják, hogy melyek számítanak az egész közösséget érintő problémának és döntenek azok kezelési módjáról. E tevékenység során a közösség tagjai (részben az általuk alkotott formális és informális szerveződések közvetítésével) felismert érdekeiket (legyenek akár valósak, akár csak véltek) és értékrendszerüket ütköztetik. Az érdek- és értékütközések eredményét a kialakult döntéshozatali rendszer, a döntésben részt vevők érdekérvényesítő képessége, valamint a közösséget alkotó egyes személyek illetve csoportjaik viselkedésmintái együttesen határozzák meg."

Bár tudom, hogy a "politika" sokféleképpen definiálható, de a Te meghatározásoddal még nem találkoztam, az talán téveszme.

Idézlek:

"A politika a hatalomról szól és nem az árgyélus királyfi jólelkűségéről, vagy a vasorrú kegyetlenségéről! A hatalom pedig sok, nagyon sok pénzről!!!
Aki ezt nem érti az ne politizáljon!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.