Az Opel szerzett elsőséget az ORFK közbeszerzési tenderén, így rövidesen 1. 250 darab Astra Classic kerülhet be a rendőrségi járműparkba. Csakhogy az új autók érkezése előtt a jelenleg használatos Fordokat vissza kell szolgáltatni a bérbeadónak.

Forrás: autopult.hu
Feltöltő: AutoNews
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
@vukkocska: Úgy gondolod hogy amikor néha végig suhannak gépkocsival az utcán akkor látják a gépkocsitolvajt vagy a rablót ?
vukkocska
@varirmag: Nem arra gondoltam, hanem arra, hogy éppen Téged kirabolnak, s a rabló autóval menekül. Mit csinál szerinted ilyenkor a rendőr, pláne, ha ezt lopott autóval teszik?
varirmag
@vukkocska: ugyan azt amit gyalogosan is tennének! Jegyzőkönyvezik és 30 nap múlva értesítenek hogy a tettes ismeretlen, a nyomozást lezárták !
vukkocska
mi nem fogjuk megváltani a világot erről :) Azért a rendőrségi statisztika ettől egy kicsit jobb.
varirmag
@vukkocska: Tudod ! van a kis hazugság,a nagy hazugság, és van a statisztika !
bmw-fan
Tényleg, az miért nem lehet megoldás, hogy a bűnözők, adócsalók lefoglalt autóit hasznosítják rendőrautóként?
A lefoglalt árukkal, értékekkel való pazarlás mindig felháborít. Amikor nem elvámolt élelmiszert, meg ruhákat égetnek stb., amiknek lenne jobb helyük is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.