Bajnai Gordon szerint a mostani hatalom a jogszabályok módosításával igyekszik nehezíteni a választásokon való részvételt, ezért egyelőre nem tudja, milyen formában áll rajthoz az Együtt 2014 egyesület a következő voksoláson. A Haza és Haladás Egyesület elnöke megfeledkezett arról, hogy egyesületek eddig sem indulhattak az országgyűlési választásokon, és ahogy Selmeczi Gabriella szerdai sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: ezt ezután sem tehetik meg. Ezt vélhetően elfelejtette Bajnai Gordon, amikor szerdán Komlón, országjáró körútjának első állomásán azt mondta, az Együtt 2014 választói mozgalom ma még csak együttműködési szerződés formájában létezik. Arról, hogyan, milyen formában méretteti meg magát 2014-ben, később döntik el a mozgalmat akkor alkotó erők. A döntés későbbre halasztásának oka az is, hogy a mostani hatalom jogszabályok módosításával igyekszik nehezíteni a választásokon való részvételt – fogalmazott a politikus.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Melyik választási törvényt? Azt, ami naponta változik? Ezt azért nem ismerhette, mert erről a hét elején döntött a parlament, bármit mond S. Gabika. Az S. nem a süsüt jelenti- habár ahogy leírtam, nem is rossz :)
Pilóta
"egyesületek eddig sem indulhattak az országgyűlési választásokon"
--- No comment!
overdose
Ez a választási törvény ?amit óránként változtatnak? Talán ha becsületes lenne a fidesz be sem hozná a regisztrálást!!!Félnek tele a gatya erről beszéljünk!El kell menni Brüsszelben mivel még a népszavazást sem engedik?egyébként kik ezek a sz@rházik ? foci.stadion ez a politikájuk ,tömik a médiát milliárdokkal amit velünk fizetettnek meg!
A Tündik bündije
Miért, ki ismeri, amikor olyan sebességgel változtatják, hogy mire az olvasó egy bekezdés végére ér, az eleje már nem aktuális? Viki meg a sameszai meg vannak zavarodva, pánikrohamukban azt se tudják, mit csináljanak éppen.
Mobil123
Ráér majd akkor ismerni, amikor oda kerül a sor. Addig még a fenséges kormányunk milliószor megvariálja az egészet. Szerintem Bajnaiék jól tudják mit akarnak és kell tenniük.
varirmag
Dehogynem, ismeri.Pontosan tudja

"egyesületek eddig sem indulhattak az országgyűlési választásokon"
De nem szeretné hogy kiderüljön mennyi pénzzel támogatják a tengeren túlról R Field és társai.
Ha indulni akarnak a választáson miért gond hogy párttá alakuljanak.
A választók akkor majd eldönthetik akarnak rá szavazni vagy sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.