Bajnai Gordon tárgyalt már az IMF-fel, ezért tudja, hogy Orbán hazudik a feltételekkel kapcsolatban. "Nem csoda hogy nincs IMF megállapodás, Magyarországnak nincs hiteles gazdaságpolitikája. A kormány ahhoz szeretne IMF-hitelt, hogy folytathassa azt a gazdaságpolitikát, amit csinál, az IMf és az EB, pedig csak arra adna hitelt, hogy a kormány térjen vissza egy józan gazdaságpolitikához, ezért a két érdek eltér egymástól... "

Forrás: onlinepecs.hu
Feltöltő: onlinepecs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@nmaria: Legközelebb lépj közel Bajnaihoz, térdelj le, húzd le a gatyáját és azon nyomban megállapíthatod , hogy zsidó e, vagy csak bérenc.
Ha már megfelelő közelségben vagy, akár egy kis örömet is okozhatsz neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A lényeg, hogy nem viccből kapkodnak, mert eddig azt hitték Bajnai nem tér vissza. Most már kezd főni a fejük, mert olyan valaki szólal meg aki nem kívülről ismeri az eseményeket. Bajnai és Gyurcsány között az a különbség Bajnai pénzügyileg érti a dolgát Gyurcsány meg beszédével fogott meg anno embereket. Gyurcsány most is belátja Bajnai pénzügy területén jobb mint Ő. Csak egy tegnapi kis adalék magyar ország tartozásával kapcsolatban Bajnai 1 év alatt csökkentette az állam adósságot míg Orbánék nagyon is meg növelték.
A szám adatok. 2009.03.31 Bajnai átvétele 20.477,38 Mrd forint
2010.05.31 Bajani átadása 19.933,4 Mrd forint
2011 évvége Orbán kormány 20,955,5 Mrd forint.
Ezért írta már a múlt héten, hogy vajon miért is tüntették el az átadás jkv. az internetről.
szaboria1
@szaboria1: Helyesen írtam, utolsó mondatnál.
overdose
@szaboria1: Annak ellenére nőtt a hiány hogy lenyúlták a nyugdijpénztár lovetátt, hiszen két kézzel szórják a milliárdokat maguk között, ezért kell mindennap megszóritás! Eltüntettnek mindent ,de majd az elszámoltatásnál,lesz ne múlass jegyezve minden!
darwin
@nmaria: Melyikben tévedtem? Abban,hogy nő ,vagy abban,hogy férfi vagy? Harmadik esélynek még mindig ott hagytam,hogy én is tévedhetek. Ritkán. :)
marlin
Ha legalább olvasni tudna szegényke, de inkább mindent bevesz!!
Ahogy az olasz is mondta !! :))
sza
@darwin: Ezt még én se találom ki!!! Nézzük csak? Akkor mi is lehet??? :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.