A kormányfő szerint lesz megállapodás a földtörvény ügyében. Minden kérdésben megállapodásra számít az új földtörvény ügyében Orbán Viktor. A miniszterelnök ezt a Fidesz-KDNP-frakció hétfői ülése után mondta, miután a képviselőcsoport tárgyalt a Ház előtt fekvő földtörvényjavaslatról. "Összesen talán két vagy három kérdésben maradt fenn egyeztetési lehetőség, de nagyon közel vagyunk, minden kérdésben meg fogunk állapodni" - fogalmazott a kormányfő a fideszes Ángyán József és Bencsik János által beterjesztett módosító javaslatokat firtató újságírói kérdésre.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Pedig még a meleg nyomába sem léphet.
Ő az aki reálisan látja a vidék helyzetét.
Pilóta
"A külföldiek termőföldszerzéséről szólva nyomatékosította: az új jogszabállyal ez "be van fejezve, nincs, nem lesz". Orbán Viktor az előadásában szorgalmazta azt is, hogy folytatódjon az állami földbérletek megújítása."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.