Költségvetési egyenlegjavító döntéseket hozott a kormány az elmúlt két napban, hogy jövőre 2,7 százalék legyen a hiány mértéke - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rosalinda57
Megszorítás már nem jöhet szóba, csak a saját részükre !!! Amikor az adófizetők pénzért szórják esztelenül, most már fejezzék be !!! Nem most kellene az Usában élők magyar identitását támogatni, hanem akkor, amikor már rendben van Magyarország és az itt élőknek nem kell az esztelenül elszórt pénzeket a lakosságtól bekaszírozni. Ez a lépés is mutatja, hogy gazdálkodni nem tudnak, a gazdasági politika még a 0-át sem éri el.
Ez olyan cselekedet, ha valakinek nincs pénze, az mindenki mástól "kiigazítás keretében" ellopja. Itt a magatartás formája / kiigazítás / nem változtatja meg a tényt, a lenyúlás tényét.
kukac50
Amikor mindég át kell írni a számokat akkor ott nem jó az irány.
A törvénykezésben,alkotmányozásban is azért változtatnak állandóan,mert alkalmatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.