Mert a sokat próbált szegény magyar nép annál inkább elgondolkodik, minél viccesebbnek talál valamit. Különösen, ha a kormányszóvivő úr találja annak. Mondjuk, azon derül, hogy külföldön azt mondták: nem vagyunk demokrácia - épp egy picivel az újabb rendkívül szórakoztató, éjjeli tüntetőverés előtt az MTVA épületénél.

Feltöltő: Szabotázs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szabotázs
Szerintetek legközelebb milyen szoborért, vagy kiállításért verik odébb nyomorult tüntetőket az éjszaka közepén a Kunigunda utcai turistaparadicsom elől?
leszúrt rittberger
Minden bejárathoz állítanak egy szobrot, amíg el nem fogy az összes. Mondjuk költségkímélőbb lenne inkább általános gyomirtózást vagy patkányirtást elrendelni az épület körül, és akkor elég lenne egy sárga szalag, amivel körbehúzzák.
Lutius Lemmingus
Szerintem lehetne Csaba testvér mellé Szent Márton és Teréz anya képkiállítást is szervezni. Mindannyian vallásos emberek, sokat tettek a szegénység és az embertelenség ellen, biztosan mind örülne, hogy mögéjük bújva megvernek másokat. :)
Szabotázs
@leszúrt rittberger: Azért a patkányirtásból milyen szalagcím kerekedhetne: Irtják a közmédia patkányait :D de annyi biztos, hogy az legalább újszerű "ötlet", a képkiállításból süt, hogy csak kopizták a Kossuth teres megoldást, habár ha jobban belegondolunk Zsoltika és Pali kapcsán már úgy is tudjuk, hogy leginkább a Ctrl C Ctrl V megy arrafelé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.