Apám 28 éven át élt cukorbetegként. Nem egyszer fordult elő, hogy belépett a szobába kissé elkedvetlenedett tekintettel, közölte, hogy mintha kissé fájna a hasa, majd megmerevedve, nyújtott testtel eldőlve lefejelte a dohányzóasztal sarkát, vagy csak szimplán eldőlt és hosszas, epilepsziás rohamhoz hasonló görcsös remegéssel jelezte, hogy a vércukra drasztikusan megemelkedett, vagy lezuhant.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Mobil123
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rosalinda57
Brüsszel nem csak attól tart, hogy az Orbán-kormány költekezni akar a választások előtt, hanem tudja. Brüsszelben jóérzésű politikusok ülnek empátiával, akiknek fontos az európai állampolgárok joga. Az Orbán-kormánynak nem fontos, emiatt elégedetlen : IMF, Valutaalap és a lakosság is.
rosalinda57
Amennyit az Orbán-kormány elveszt az Uniós pénzekből a trükkje miatt, ez az ó felelőssége és emiatt kártérítéssel tarozik leváltása után. Na meg még sok minden egyébbel. Azért fontos a hatalom begyökereztetése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.