„Jó esély van arra, hogy Magyarország és Albánia a következő évtizedek európai nyertesei közé tartozzon” – mondta szerdai, albániai látogatásán a magyar miniszterelnök. Ezek szerint, a Nemzeti Közigazgatási Egyetemen tartott, egy nappal korábbi előadásában Matolcsyt...

Feltöltő: Komjaga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Időalapú? Mint például hogy: Ilyen szar még SOHA nem volt? :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
turul72
Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Varga is így járt, egyre jobban hasonlít a főnökére agyilag.
DR Eric CARTMEN
Ja baromarcú!!! Meg a fényevésre is lassan !!!
Komjaga
@turul72: Amit Vargával kapcsolatban írtál az okés. Én azt nem értem, hogy létezhet úgy az IMF/EU tárgyalónk, hogy nem akarunk tárgyalni, mert nem akarunk megállapodni. Mire van ez az ember? Fizetést kap?
Mobil123
Végül is a hatalmas szarkupac alján vagyunk, és innen tényleg qrva sok idő kell kiásni maginkat, ha egyáltalán sikerül valaha az életbe. Ha így nézzük az időalapú gazdaságot akkor ja.
turul72
@Komjaga: Ez pont olyan, mint a kormánypropaganda, hogy nem engedünk az IMF-nek. Két napra rá meg Viktor kijelenti, hogy minden kérést teljesítettünk, most már ott a labda.
És ezek az emberek nem hazudnak soha.
Szánalmas.
Nakimaga
Látástól Mikulásig is egy időalap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.