A Civil Összefogás Fórum közleménye szerint semmi keresnivalója nem lett volna a vasárnapi náciellenes tüntetésen a baloldalnak, amely eltűrte neonácik felvonulásait. A kormányt támogató szervezet szerint hiteltelenné tette a felvonulást, hogy felszólalt Bajnai Gordon és Mesterházy Attila, akik megjelenésükkel megcsúfolták a demonstrációt. A CÖF ezt azzal indokolta, hogy Bajnai egy olyan kormány minisztere volt, amely eltűrte a neonáci Vér és Becsület egyesület 2007. február 10-ei Hősök téri felvonulását. A szervezet szerint a demonstráción egy "veszélyes ideológia mentén Bajnai és Mesterházy politikai vágyainak kiszolgálóivá próbálta tenni az ott megjelent, őszinte felháborodását kifejezni vágyó tömeget".

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"A CÖF szerint a felvonulás célja a Jobbik képviselőjének pellengérre állítása és a neonáci totalitárius diktatúra visszaidézőinek elítélése lett volna, de a felszólaló politikusok közül ehhez egyedül a fideszes Rogán Antal tartotta magát."
--- Reklám-mutyi:-)
marlin
A Rogán megszüntette már a Jobbik-Fidesz V. kerületi választási szövetséget??
coyote3
Jézus!!! Ezt pont azok mondják akiket az a banda pénzel akik a parlamentben sunyin zsidóznak?? Na ez az igazi gerinctelenség és hiteltelenség csimborasszója!!!
kacsa0707
Már csak azért is mert annak a kormánynak a tagja volt, amelyik az emberek közé lövetett.
Lövöldözni más emberekre csak a fasiszták szoktak csak nézzünk körbe a nagyvilágba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.