4+1 pontos követelés listát fogalmazott meg a hétfőre az ELTE TTK lágymányosi kampuszon lévő épületébe a felvételi keretszámok miatt tiltakozást szervező Hallgatói Hálózat. A Hallgatói Hálózat hétfő délután 4 órára fórumot hívott össze az ELTE Lágymányosi Campusában, azonban a szervezet Facebook-oldalára feltöltött közlemény szerint az épületet "nemzetbiztonsági okokból" délután három órakor lezárják. A HaHa közölte, hogy az intézkedés miatt az északi és a déli épület közötti területen tartják meg a gyűlést.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Elkülönítettek 15.6 milliárdot az ukrán oktatásra akik magyar nyelvű iskolába járnak, ingyen. Ám nemcsak erre, hanem a soha nyugdíjjárulékot ide nem fizetett nyugdíjasok nyugdíjára. Ez a vérlázító! ...és ez csak Ukrajna...a román nyugdíjasok szintén megkapják. Kik nem kapják meg, hát a magyar rokkantnyugdíjasok. Nem beszélve arról, hogy ez egy 1962-ben készült megállapodás alapján jött létre ez a törvény a Szovjetunióval. A CCCP már nincs, akkor ez a törvény sem érvényes, de a Fidesz az Alaptörvénybe ezt beemelte, mert ez számára előnyökkel jár. Nem tudok mást mondani csak újra és mindég csak azt, hogy ilyen erkölcstelen, aljas módszerekkel dolgozó kormánya nem volt még hazánknak. S ezek akarnak erkölcstant tanítani az iskolába? Kérdem én:milyen alapon?
kukac50
Szerveződjetek és érjétek el a céljaitokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.