A felsőoktatási rendszer átalakításnak a diákok nyertesei és nem a vesztesei lesznek - mondta a Fidesz szóvivője reagálva a hallgatók hétfői tiltakozó akcióira az M1 Ma reggel című műsorában kedden. Selmeczi Gabriella azt mondta: a legfontosabbnak azt tartják, hogy a kormány képviselői a szakemberekkel és a diákok képviselőivel le tudjanak ülni vitázni, érvelni, hogy a hallgatók is megértsék, milyen átalakítás zajlik a felsőoktatásban. Ennek az átalakításnak a nagyobbik kormánypárt szerint a diákok nyertesei lesznek - jegyezte meg. A kormány napokban elfogadott felsőoktatási koncepciója, azon belül elsősorban a keretszámok tervezett csökkentése miatti hallgatói tiltakozó akciókra utalva a szóvivő közölte: a jobboldal gyenge pontja, hogy egyből, egyszerűen megértesse az emberekkel, hogy a folyamatban lévő átalakítás hogyan érinti őket, annak mi az előnye.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Ismerek olyan gazdag családot akinek a gyereke már 5-ödször indul a főiskolának.
Pilóta
@gabrella: 10:30
... és ez, még csak a kezdetek kezdete:-)
gabrella
Én ingyenessé tenném az oktatást és felére venném le az egyetemre és főiskolára jelentkezők számát.Kevesebb létszámmal jobban működne és csak a legjobbakat!
Minek ennyi diplomás?!
Dunát lehet velük rekeszteni és kevés a tudásuk. Mindenki vezető,diplomás és politikus akar lenni. Dolgozni meg senki nem akar, mármint értékteremtő munkát végezni.
Húsz éve egy érettségizett többet tudott mint jelenleg egy egyetemet végzett diplomás.
Mindenféle szir-szar tárgyat oktatnak, ehelyett célirányosan kevesebbet kellene, de azt jól!
overdose
Nektek igen seggpötty tolvaj banda még a doktorátust is hamisitják !
honeykiss
Selmeczi: Jó lesz a diákoknak, csak nem tudjuk elmagyarázni: hát akkor ki?...basszus ezt jól kitaláltátok...
sport50
talán azért nem tudják ,mert nincs mit elmagyarázni!!!kimagyarázni, talán a döntéseiket inkább kell!!most akkor a diákok a hülyék,mert nem értik vagy aki ezt a törvényt hozta mert nem lehet elmagyarázni mennyire jó??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.